top of page

TJÄNSTER

Vi erbjuder förändringsledning, föreläsningar, utbildning, teamutveckling, coaching och säljutveckling. Läs mer nedan och kontakta oss för en dialog om vad som bäst möter behoven i er organisation.

Anna Olsson_1757.jpg

FÖRÄNDRINGSLEDNING

Stöttar organisationer under hela förändringen, baserat på Prosci´s ADKAR och verktyg för att mäta risk, förändring och förändringsmognad. Coachar chefer och ledare i förändringen, skapar förändrings-, kommunikations- och utbildningsplaner.

Anna Olsson_1698.jpg

FÖRELÄSNINGAR

Många av våra kunder påbörjar sin förändringsresa med att skapa insikt hos sitt team genom en inspirerande och tankeväckande föreläsning. I föreläsningarna varvar vår expert Anna Olsson teoretiska kunskaper och praktiska verktyg från både lyckade och mindre lyckade förändringar som hon sett. Igenkänningsfaktorn är hög när hon berättar om de utmaningar ledare och medarbetare brottas med i ett arbetsliv med allt högre förändringstakt. Anna ger projekt- och förändringsledare kunskaper i hur man utvecklar processer och kopplar verktyg till organisationens förutsättningar. Hur man får ett bra samarbete i projekt att nå effektmålen. Grupper som har stora utmaningar framför sig får hjälp att utvecklas tillsammans. Och ledare får stöd i sitt dagliga arbete. Exempel på föreläsningar: "Förändring och transition" "Självledarskap i förändring" "Leda andra i förändring" "Hjärnan i förändring" "Neuro-ledarskap".

Anna Olsson_1736.jpg

UTBILDNING

Våra utbildningar ger dig verktyg och praktisk erfarenhet för att kunna driva förändringar i din organisation.

Anna Olsson_1812_edited.jpg

UTVECKLING AV TEAM

Baserat på S.Wheelans metoder och med DISC som verktyg.

Anna-081.jpg

COACHING

Personligt anpassat program för utveckling som ledare eller förändringsledare.

Anna Olsson_1709.jpg

SÄLJUTVECKLING

Från produkt- till tjänste- och lösningsförsäljning, ledarskap, belöningsmodeller, säljkompetenser.

bottom of page