top of page

OM UNOVA

Med rätt verktyg, träning i att använda dem och rådgivning på vägen framåt hjälper Unova företag, organisationer och deras anställda till effektiv förändring.

I en värld med krav på att företag och organisationer skall förändras och utvecklas i en allt högre takt behövs stöd till både ledning och medarbetare genom förändringen.

Med rätt verktyg, träning i att använda dem och rådgivning på vägen framåt hjälper Unova företag, organisationer och deras anställda till effektiv förändring.

Några av de senaste projekt Unova varit involverade i är ett internationellt projekt inom digitalisering, M365 utrullningar, GDPR anpassning i svenska organisationer, en större omorganisation i kommunal verksamhet och transformation av säljorganisationer i Sverige och i Norden.

En bok om förändringsledning har skrivits tillsammans med Maria Widström och Anette Hallin på Studentlitteratur och utkom i augusti 2019 på svenska. Den engelska översättningen publicerades våren 2021.Läs mer på hemsidan för boken.

 

 

VD OCH

SENIOR KONSULT

Anna Olsson

  • Linkedin Social Ikon

Efter att sedan mitten av 80-talet jobbat i roller som säljare, KAM, teamledare och försäljningschef har jag de senaste 13 åren jobbat som konsult.

 

Jag har ingått i ledningsgrupper i både mindre och större företag och som konsult har jag jobbat med utveckling av ledarskap och säljförmåga både i Sverige och utomlands. De senaste åren med ett allt starkare fokus på förändring och förändringsledning.

SAMARBETSPARTNERS

För att kunna erbjuda helhetslösningar samverkar Unova bl.a med:

Carlsson Sandelin Konsult AB,

Specialiserade på projektledning, ITIL och IT-revision, GDPR

Way Group AB

Förändringsledare och föreläsare om förändring ur olika perspektiv
One Academy

Utbildning inom förändringsledning

FILM SERIE 

En introduktion till Change management i 5 delar

Alla videoklipp

Alla videoklipp

Alla videoklipp
Sök videoklipp...
Part 1/Del 1

Part 1/Del 1

04:15
Spela video
Part 2/Del 2

Part 2/Del 2

02:56
Spela video
Part 3/Del 3

Part 3/Del 3

05:16
Spela video
Part 4/Del 4

Part 4/Del 4

05:00
Spela video
bottom of page