top of page

THE

TEAM

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

I en värld med krav på att företag och organisationer skall förändras och utvecklas i en allt högre takt behövs stöd till både ledning och medarbetare genom förändringen.

Med rätt verktyg, träning i att använda dem och rådgivning på vägen framåt hjälper Unova företag, organisationer och deras anställda till effektiv förändring.

Under våren 2019 är Unova involverade i ett internationellt projekt inom digitalisering, GDPR anpassning i svenska organisationer och driver transformation av säljorganisationer i Sverige och i Norden.

En bok om förändringsledning som skrivits tillsammans med Maria Widström och Anette Hallin publiceras på Studentlitteratur under året.

 

 

Profilbild 2022.png
ANNA OLSSON

VD och Senior konsult 

  • White LinkedIn Icon

VD OCH KONSULT

Anna Olsson

Efter att sedan mitten av 80-talet jobbat i roller som säljare, KAM, teamledare och försäljningschef har jag de senaste 10 åren jobbat som konsult.

 

Jag har ingått i ledningsgrupper i både mindre och större företag och som konsult har jag jobbat med utveckling av ledarskap och säljförmåga både i Sverige och utomlands. De senaste åren med ett allt starkare fokus på förändring och förändringsledning.

SAMARBETSPARTNERS

För att kunna erbjuda helhetslösningar samverkar Unova bl.a med:

Diversify Consulting AB

Specialiserade på ledarskap, mångfald och inkludering samt rekrytering
 

Carlsson Sandelin Konsult AB,

Specialiserade på projektledning, ITIL och IT-revision, GDPR

 

Unova finns också med hos eWorks och i Kammarkollegiets avtal där

FILM SERIE 

En introduktion till Change management i 5 delar

Alla videoklipp

Alla videoklipp

Alla videoklipp
Sök videoklipp...
Part 1/Del 1

Part 1/Del 1

04:15
Spela video
Part 2/Del 2

Part 2/Del 2

02:56
Spela video
Part 3/Del 3

Part 3/Del 3

05:16
Spela video
Part 4/Del 4

Part 4/Del 4

05:00
Spela video
bottom of page